+ 386 41 361 701

 matej@enovodopivec.si

 
 
 

Innovative solutions for enology and beverages industry

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Kontakt

Vodopivec d.o.o.
Partizanska 50
6210 SEŽANA

Tel: + 386 (0)5 73 00 420
Fax: + 386 (0)5 73 00 425
Mail: matej@enovodopivec.si

 
 
 

Videoposnetki

Oglejte si videoposnetke proizvajalcev enološke opreme.

 
 
 

BIOLACT Pakiranja za 2,5 hl; 25 hl in 250 hl vina

BIOLACT Pakiranja za 2,5 hl; 25 hl in 250 hl vina

BIOLACT ACCLIMATEE

Mlečno kislinske bakterije iz treh genetsko različnih sevov bakterij za uporabo v običajnih pogojih ( minimalni pH vina 3,1; minimalna temperatura inokulacije 18°C; minimalna temperatura vina med razkisom 18° C; alkohol do 14,5 vol. %

BIOLACT AMA

Mlečno kislinske bakterije na osnovi enega seva naravno prevladujočih bakterij selekcioniranega iz vina Amarone, ki se prideluje iz sušenega grozdja iz področja Valpolicella. Visoka alkoholna stopnja, tip vina ter pH vina (pH˂3,5) iz katerega je bil selekcioniran sev, so omogočili pridobitev seva, ki se odlično razmnožuje tudi v najtežjih pogojih (visoka alkoholna stopnja, visoka vsebnost polifenolov). Sev omogoča pridobitev vin s »čistimi« vonji, prijetnim in obstojnim okusom ter minimalno vsebnostjo hlapnih kislin in diacetila.

BIOLACT ACCLIMATEE BM

Mlečno kislinske bakterije iz dveh genetsko različnih sevov bakterij selekcioniranih na sorti Chardonnay v Champaniji za uporabo v oteženih pogojih ( minimalni pH vina 3,0; minimalna temperatura inokulacije 12°C; minimalna temperatura vina med razkisom 12°C; alkohol do 14,0 vol. %).

BIOLACT FR

Mlečno kislinska bakterija »Oenococcus oeni« selekcionirana na chardonnay-ju iz Francicorte. Ne metabolizira sladkorjev, zato jo lahko inokuliramo med alkoholno fermentacijo. Ima tudi močno β-glukozidazno aktivnost, ki sprošča vezane arome. Minimalni pH vina 3,0;

BIOLACT ACCLIMATEE PB1025

Mlečno kislinske bakterije na osnovi seva bakterij za uporabo v vinih z izrazito nizkim pH (minimalni pH vina 2,9; minimalna temperatura inokulacije 15°C; minimalna temperatura vina med razkisom 15°C; alkohol do 14,0 vol. %).

BIOLACT ACCLIMATEE 4R

Mlečno kislinske bakterije iz štirih genetsko različnih sevov bakterij za uporabo v rdečih vinih z visoko vsebnostjo fenolov (indeks polifenolov ˃ 80, minimalni pH vina 3,2; minimalna temperatura inokulacije 18° C; minimalna temperatura vina med razkisom 18°C; alkohol do 14,0 vol. %).

BIOLACT ONE FRESH

Mlečno kislinske bakterije na osnovi enega seva naravno prevladujočih bakterij z veliko hitrostjo razmnoževanja, za uporabo v fazi koinokulacije ali zgodnje inokulacije v oteženih pogojih ( minimalni pH vina 3,3; minimalna temperatura inokulacije 20°C; minimalna temperatura vina med razkisom 16°C; alkohol do 15,0 vol. %).

Stanje zaloge: na voljo

 
 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
    1. Vodopivec d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Partnerji

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.